Skip links

Om oss

Morfo Arkitekter AS er et arkitektkontor lokalisert i Oslo som opererer over hele Norge. Vi driver prosjekter fra A til Å, og antallet fornøyde og tilbakevendende kunder er vår drivkraft for å opprettholde våre gode tradisjoner, noe vi har bygget opp gjennom over 17 års arbeid i Norge.

Vi tilbyr boligprosjekter (eneboliger og flerfamilieboliger), fritidsboliger, ombygginger (tilbygg, påbygg og grunnarbeid), design av offentlige, industrielle, og produksjonsbygg med mer. Vi har lang erfaring både fra privat og offentlig sektor (kommunene: Skedsmo, Lillestrøm og Rælingen), og med vår inngående kjennskap til alle prosedyrer, disponerer vi et solid verktøy som har stor innvirkning på hele byggeprosessen. Av den grunn har vi i mange år vært anerkjent som et pålitelig kontor, pålitelige fagfolk og eksperter innen vår bransje. Vi opprettholder denne solide ryktet ved kontinuerlig å oppdatere våre kvalifikasjoner gjennom deltakelse på kurs, konferanser og etterutdanning.

Sammen med vårt søsterselskap Soluton AS, som vi var medgrunnleggere av, styrker vi kompetansen til polske byggefirmaer gjennom å tilby kurs og opplæring innen bygningslovgivning og tekniske forskrifter. Vi arrangerer også jevnlig tematiske kurs som fokuserer på ulike byggeteknologier.

Morfo Arkitekter AS tilbyr omfattende tjenester innen arkitektonisk design i alle tre tiltaksklassene (Tiltaksklasse 1-3). I tillegg beregner våre ingeniører betong-, tre- og stålkonstruksjoner, og utfører konstruksjonsfysiske beregninger der det er nødvendig.

Våre prosjekter favner estetikk, funksjonalitet og holdbarhet, egenskaper vi veileder våre kunder om allerede i de tidlige stadiene av prosjektet. Enhver prosjektoppgave vi påtar oss, er forutgått av en grundig analyse av formelle, tekniske og topografiske forhold, samt detaljerte samtaler med investorene for å best mulig imøtekomme deres forventninger.

Vi er ikke en ren tegnefabrikk!

Vi elsker det vi gjør, og derfor engasjerer vi oss i prosjektene vi får uavhengig av størrelsen. I 20 år har vi jobbet med prosjekter i BIM-systemet (Building Information Modeling).

Dette er spesielt verdifullt når vi jobber med våre kunder, da vi kan vise frem tredimensjonale resultater i sanntid, utføre beregninger og generere materiallister.

Vi vil gjerne svare på spørsmålene deres angående søknader om byggetillatelser, design på bred basis, og problemfri gjennomføring av byggeprosessen, helt til den endelige godkjenningen og ferdigattest.

 

Nagrody

05 /

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Duis semper tortor vel lacus placerat, quis molestie arcu elementum. Sed condimentum mattis est auctor suscipit.

2x

Pritzker Architecture

2021

4x

Architecture MasterPrize

2020

3x

AIA Gold Medal

2020

8x

Ribba Architecture

2019

Våre spesialister

Kornel L. Wojciechowski

/ Faglig leder /Sivilarkitekt
/post@morfo.no
/+47 90811551

Katarzyna Panuś

/Sivilarkitekt
/post@morfo.no

Ryszard Drozd

/Sivilingeniør
/post@morfo.no

Maria Wojciechowska

/Arkitekt
/post@morfo.no

Master i arkitektur/Sivilarkitekt Kornel L. Wojciechowski

Har lang erfaring og kunnskap om norske byggeforskrifter. Arbeider som overarkitekt i Rælingen kommune, der han blant annet har ansvar for å utstede byggetillatelser og utvikle estetiske lokale planer. Tidligere jobbet han i 7 år som overarkitekt i Lillestrøm kommune. Fortsetter å utvide sin kunnskap gjennom deltakelse på kurs, konferanser og videreutdanning. Medgrunnlegger av Soluton Leader - et prosjektledelsessystem.
Ta strona korzysta z plików cookie, aby poprawić jakość korzystania z niej.